fbpx

En spårbar livsmedelskedja för en framtid där hållbar matproduktion är lönsam

Lantbrukare

Öka din lönsamhet med både nya intäktsströmmar för en hållbar produktion och högre priser, samtidigt som du skapar kontakt med köpare, förädlare och slutkonsumeter från hela landet i en plattform där du har allt för din spannmålshandel. 

Förädlare

Samla alla dina odlare på ett ställe, komplettera din relation med en oöverträffad digital upplevelse, hitta nya kontakter, samtidigt som du gör alla transaktioner spårbara.

Konsument-
varumärke

Upprätta en direktkontakt med dina odlare och påverka din egen supply chain så att du kan öka dina produkters hållbarhet.

Låt spårbarhet bli en konkurrensfördel

Visa ditt värde med data

- Dina kunder vill betala

Genom en fullständig dataintegration genom hela transaktionen kan varje aktör i handeln berätta sin historia och möta kundens behov. Med Skiras plattform kan odlaren marknadsföra sina produkter och optimera på hållbarhet, förädlare kan samla välstrukturerade insikter direkt kopplade till sin orderhantering, samtidgt som konsumentvarumärken kan både påverka primärproduktionen och koppla ihop slutkonsumenten med odlaren – på ett helt nytt och skalbart sätt.

För
lantbrukare

För lantbrukare

För
kvarnar

För kvarnar

För
varumärken

För varumärken

Hållbarhet är en del av allt vi gör

Belöna och optimera på hållbarhet

Skiras plattform ger dig kraften att kvantifiera din klimatpåverkan och en chans att påverka hela din supply chain med det ramverk som du anser är det rätta. Systemet ger dig rekommendationer, men i slutändan har du fullständig makt att välja hur och enligt vilken standard du vill räkna och påverka lantbrukets övergång till en mer hållbar produktion.

För
lantbrukare

För lantbrukare

För
kvarnar

För kvarnar

För
varumärken

För varumärken

En digital plattform för hela lantbruket

Flexibilitet att integrera med verktyg för precisionsodling, ERP och hållbarhetsrapportering

Tycker du också att rapportering är tråkigt? Låt Skira hjälpa dig! Vi integrerar utan problem med dina interna system för att du ska kunna lägga minimalt med tid på monotona sysslor och istället optimera på lönsamhet och hållbarhet. Har du redan rapporterat odlingsföljden i ett annat verktyg? Är din hållbarhetsdeklaration redan i ett annat system? Vill du ge dina kunder mer information om dina produkter? Skira löser fullständig integration. 

För
lantbrukare

För lantbrukare

För
kvarnar

För kvarnar

För
varumärken

För varumärken

Gör som våra andra partners - var med och skapa framtidens livsmedelskedja

Plattformen för hela lantbruket.

Marknads-
insikter

Lumen är en oöverträffad plattform för marknadsinsikter, nationella som internationella, där all information presenteras fritt gården för lantbrukaren och på ett sätt som alltid är anpassat efter användaren. Med Lumen, exponerar Skira information som inte finns någon annanstans.

Transport

Stressfria leveranser på dina villkor. Skira Transport skapar trygghet och bekvämlighet i en process där problemen i vanliga fall duggar tätt. Här får du som användare en neutral och säker lösning för transport, vägning, kvalitetskontroll och fakturering. 

Full-service Marknadsplats

I Skiras plattform kan du hantera alla transaktioner med via Marknadsplatsen, Köpförfrågningar och Mina Affärer. Du får realtidsuppdateringar om bud, transporter, digitala fakturor och certifikat, samt du kan se status på alla dina ordrar. 

API-
Integrationer

En kanal för alla insikter – Skira Marknadsrörelser API. Med detta API har vi skapat ett sätt att få all relevant marknadsinformation inom livsmedelskedjan levererad direkt till dig.

Säker Betalning

Du behöver aldrig oroa dig för betalning med vår lösning. Vi ser till så att du som säljare alltid får betalt och du som köpare alltid betalar för den kvalitet du får levererad. 

Hållbarhets-
program

Det är med hållbarhetsprogrammet du är med och förändrar världen. Programmet möjliggör ett minskat klimatavtryck där du som förädlare eller varumärke kan påverka vilken typ av aktiviteter du vill stimulera eller begränsa, samtidigt som odlaren ökar sin lönsamhet. Alla vinner.

Spårbarhets-
system

Affärskritiska insikter som möjliggör datadrivna och väl underbyggda beslut. Med hjälp av systemet kan du mäta spårad volym och se ditt avtryck, dynamiskt presenterat via det beräkningsramverk du föredrar.

White-labelled E-commerce

Skiras produktteam har under flera år förfinat en vitförpackad produkt helt optimerad för digital spannmålshandel och logistikhantering – fullständigt integrerbar med övriga interna system och med en inbyggd spårbarhetslösning.