fbpx

Spannmålspriser

Här presenteras indexpriser baserade på faktiska avslut på Skira. Genom att registrera dig får du tillgång till realtidsuppdaterade priser och kan jämföra exempelvis olika regioner, grödor och se hur priserna förändras över tid. Det är helt gratis att registrera sig på Skira.

Skira Index

Spannmålspriser är dynamiska och beroende på flera faktorer

Pris per spannmål

På Skira kan du se priser på olika sorters spannmål, och då inte bara aktiva auktioner utan också nyligen avslutade. Allt för att du ska få en bättre uppfattning om rådande spannmålspriser.

Områdespecifikt

Priserna som visas på Skiras handelsplats är fritt den platsen. Således kan regionala och nationella skillnader ses.

Transportoptimerat

Skira sköter transporten vilket ger samlade volymer av spannmål och bästa möjliga transportpris för spannmål på marknaden.

Marknadspris

Skiras priser på spannmål visar marknadspriser utan mellanhänder. Det gör att en afför på Skira är en bra affär för alla parter

Få rätt pris för din spannmål

Genom Skira kan du enkelt lägga upp varor till försäljning och därmed öka chanserna för att få ett marknadsmässigt pris på din vara.

Hitta nya köpare

Genom Skiras handelsplats för att köpa och sälja spannmål kan dina spannmål bjudas ut till ett stort antal köpare som du inte visste fanns; Lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.