fbpx

Unik Spårbarhetsplattform för konsumentvarumärken, kvarnar och lantbrukare

Plattformen för livsmedelsföretag att sammanställa lantbrukares data, få insikter och inspirera odlare till en mer hållbar produktion.

Skiras Spårbarhetssystem

Plattformen där livsmedelsföretag kan sammanställa data från sina odlare, samt skapa incitament för odlarna att övergå till en mer hållbar produktion.

Marknadsplats

Med Skiras plattform kan du hantera alla dina affärer genom Marknadsplatsen och Mina affärer. I realtid får du uppdateringar om senaste bud, transporter, digitala fakturor och certifikat. Du kan hantera betalningar och följa alla dina order.

Lumen

Lumen är en unik tjänst som tillhandahåller försäljningspriser och aggregerad marknadsdata, nationell och internationell, och presenterar den med hänsyn till var du befinner dig. Genom Lumen ger Skira dig tillgång till information som fram till nu inte varit tillgänglig.

Transport

Skira Transport är tjänsten som ger dig stressfria leveranser säkert och bekvämt. Du slipper krånglet och får på köpet en neutral och säker lösning för dina transporter, vägning, kvalitetskontroll samt fakturering.

Betalning

Med vår betaltjänst behöver du inte vara orolig för att betalningar ska utebli. Vi säkerställer att du som säljare alltid får betalt, och att du som köpare bara betalar för det du får.

MarketMovements API

En kanal för alla dina insikter. Med Skira MarketMovements API erbjuder vi samlingsplatsen för all relevant data kopplat till livsmedelsindustrin.

CRM

Drift: Regionalt hostade API:er i en sammansvetsad och väldokumenterad utvecklarmiljö. Integration: Fullt konfigurerbara lösningar för snabb implementering i redan existerande applikationer. Lösning: Ett fullvärdigt användargränssnitt anpassat efter era behov.

White-labelled E-Commerce

Ta med dig dina nuvarande kunder in i den digitala handeln med spannmål, där kvarnar använder den samlade kraften av Skiras system.

Skira förser dig med insikter för att driva minskad klimatpåverkan genom en mer hållbar produktion av grödor

Skiras spårbarhetssystem stödjer all typ av lantbruksdata och sammanställer klimatdata och åtgärder i en interaktiv dashboard