fbpx

En mer optimal och hållbar
handel av grödor

En mer optimal och hållbar handel av grödor

En unik Handelsplattform för alla som köper och säljer grödor

Genom att sammanföra lantbrukare och förädlare med konsumentvarumärken via vår plattform, möjliggör vi för alla intressenter inom livsmedelskedjan att addera spårbarhet och förbättra hållbarheten inom miljö, samhälle och ekonomi.

Led övergången mot en mer hållbar och lönsam livsmedelskedja

Skiras plattform gör det möjligt för lantbrukare och partners att ställa om lantbruk, livsmedelskedjor och vår planets framtid genom en helt unik lösning. 

Du behöver kunna lita på din marknadsdata – Skira validerar data och tillhandahåller spårbarhet i ditt leverantörsled så att du kan följa upp dina hållbarhetsmål. Vi stödjer företag inom livsmedelsbranschen genom att hantera datainsamling åt dem, samt ger ökat värde till producenter, den verkliga förändringskraften! 

Ta del av sammanställd data från din leverantörskedja och kompensera för mer hållbar produktion

Skira erbjuder den tekniska lösningen för att mäta klimatpåverkan från livsmedel, på gårdsnivå, oberoende av ramverk.

Reducera klimatpåverkan genom förslag på tillämpningar och KPI:er

Med Skiras plattform får du tillgång till sammanställd data för hela din leverantörskedja, samt möjligheten att påverka och ge incitament för specifika förändringar för att förbättra dina scope 3 KPI:er. På detta vis kan du minska dina klimatutsläpp och öka biologisk mångfald inom din egen värdekedja.

Skira nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna från Skira!

Varför odlare älskar vår plattform

Marknadsplats

Med Skiras plattform kan du hantera alla dina affärer genom Marknadsplatsen och Mina affärer. I realtid uppdateras du på senaste bud, transporter, digitala fakturor och certifikat. Du kan hantera betalningar och följa alla dina order.

Lumen

Lumen är en unik tjänst som aggregerar pris och marknadsdata, nationellt såväl som internationellt, och presenterar detta med hänsyn till var du befinner dig. Med Lumen får du tillgång till information som tidigare var omöjlig att få tag på.

Transport

Skira Transport är tjänsten som ger dig stressfria leveranser säkert och bekvämt. Du slipper krånglet och får på köpet en neutral och säker lösning för dina transporter, vägning, kvalitetskontroll samt fakturering.

Betalning

Med vår betaltjänst behöver du inte vara orolig för att betalningar ska utebli. Vi säkerställer att du som säljare alltid får betalt, och att du som köpare bara betalar för det du får.

MarketMovements API

En kanal som samlar alla dina insights. Med Skira MarketMovements API erbjuder vi samlingsplatsen för relevanta data kopplat till livsmedelskedjan.

CRM

Förstärkt: Regionalt hostade API:er i en sammansvetsad utvecklarportal med dokumentation. Inbäddad: Fullt konfigurerbara lösningar för snabb implementering i redan existerande applikationer. Förmedlad: Ett fullvärdigt användargränssnitt som är redo att integreras.

White-labelled E-Commerce

Ta med dig dina nuvarande kunder in i den digitala handeln med spannmål, där kvarnar brukar den samlade kraften av Skiras system.

Gör som våra partners, var med och skapa nästa generations livsmedelskedja

Oatly_Logo
Brewmaster
aak_logo_blue_cmyk
svenska foder
berte-qvarn
angol-logo

Varför Skira?

Axel Lagerfelt är en av Skiras många nöjda odlare. I den här videon berättar han varför.

Johan Ocklind är en av många nöjda köpare på Skiras Plattform. Titta på denna 3 minuters video för att lära dig mer.

Edvard har sparat 100 000 SEK under ett år genom att använda Skira. Titta på denna video för att lära dig mer om hans nyttjande av tjänsten.

Låt oss skapa en hållbar handel tillsammans!