Köpa spannmål

Maximera din räckvidd och expandera ditt nätverk med nya odlare

Anslut dig till ett nätverk av odlare, i ett system med verifierad data, spårbarhet, kostnadsbesparingar och kvalitetsgarantier

Minska dina omkostnader

Få tillgång till marknadsinsikter med Lumen och granska utbudet i din region. Lägg bud och gör affärer med lantbruk utan onödiga och ineffektiva avbrott. Dina omkostnader minskar – mer pengar för dig! 

for-processors-map-no-border-available

Hitta nya odlare

Hitta nya odlare som du inte kände till, som antingen redan har din efterfrågade produkt eller kommer erbjuda den framöver. 

Pålitlig betallösning och leverans

Du kan lita på att du endast betalar för det du får när du använder Skira Transport. Med vår lösning informeras du om samtliga kostnader när du lägger ditt bud, vilket hjälper dig att fatta välgrundade beslut. 

Lantbrukare älskar oss

Axel Lagerfelt är en av Skiras många nöjda odlare. I den här videon berättar han varför.

Johan Ocklind är en av många nöjda köpare på Skiras Plattform. Titta på denna 3 minuters video för att lära dig mer.

Edvard har sparat 100 000 SEK under ett år genom att använda Skira. Titta på denna video för att lära dig mer om hans nyttjande av tjänsten.

Varför odlare älskar vår plattform

Marknadsplats

Med Skiras plattform kan du hantera alla dina affärer genom Marknadsplatsen och Mina affärer. I realtid uppdateras du på senaste bud, transporter, digitala fakturor och certifikat. Du kan hantera betalningar och följa alla dina order.

Lumen

Lumen är en unik tjänst som aggregerar pris och marknadsdata, nationellt såväl som internationellt, och presenterar detta med hänsyn till var du befinner dig. Med Lumen får du tillgång till information som tidigare var omöjlig att få tag på.

Transport

Skira Transport är tjänsten som ger dig stressfria leveranser säkert och bekvämt. Du slipper krånglet och får på köpet en neutral och säker lösning för dina transporter, vägning, kvalitetskontroll samt fakturering.

Betalning

Med vår betaltjänst behöver du inte vara orolig för att betalningar ska utebli. Vi säkerställer att du som säljare alltid får betalt, och att du som köpare bara betalar för det du får.

MarketMovements API

En kanal som samlar alla dina insights. Med Skira MarketMovements API erbjuder vi samlingsplatsen för relevanta data kopplat till livsmedelskedjan.

CRM

Förstärkt: Regionalt hostade API:er i en sammansvetsad utvecklarportal med dokumentation. Inbäddad: Fullt konfigurerbara lösningar för snabb implementering i redan existerande applikationer. Förmedlad: Ett fullvärdigt användargränssnitt som är redo att integreras.

White-labelled E-Commerce

Ta med dig dina nuvarande kunder in i den digitala handeln med spannmål, där kvarnar brukar den samlade kraften av Skiras system.

Låt oss skapa en hållbar handel tillsammans!