fbpx

För Konsumentvarumärken

Uppnå dina hållbarhetsmål genom att påverka ditt agri-footprint

Bygg närmare relationer med odlarna för att påverka din livsmedelskedja och öka dina produkters hållbarhet

Öka spårbarheten genom att samarbeta med odlare och få tillgång till deras data

Få insikter från sammanställd och validerade data från odlare i ditt leverantörsled

Minska klimatavtrycket av dina produkter i genom hela din värdekedja

Lantbrukare älskar oss

Axel Lagerfelt är en av Skiras många nöjda odlare. I den här videon berättar han varför.

Johan Ocklind är en av många nöjda köpare på Skiras Plattform. Titta på denna 3 minuters video för att lära dig mer.​

Edvard har sparat 100 000 SEK under ett år genom att använda Skira. Titta på denna video för att lära dig mer om hans nyttjande av tjänsten.

Varför odlare älskar vår plattform

Skiras Spårbarhetssystem

Plattformen där livsmedelsföretag kan sammanställa data från sina odlare, samt skapa incitament för odlarna att övergå till en mer hållbar produktion.

Marknadsplats

Med Skiras plattform kan du hantera alla dina affärer genom Marknadsplatsen och Mina affärer. I realtid får du uppdateringar om senaste bud, transporter, digitala fakturor och certifikat. Du kan hantera betalningar och följa alla dina order.

Lumen

Lumen är en unik tjänst som tillhandahåller försäljningspriser och aggregerad marknadsdata, nationell och internationell, och presenterar den med hänsyn till var du befinner dig. Genom Lumen ger Skira dig tillgång till information som fram till nu inte varit tillgänglig.

Transport

Skira Transport är tjänsten som ger dig stressfria leveranser säkert och bekvämt. Du slipper krånglet och får på köpet en neutral och säker lösning för dina transporter, vägning, kvalitetskontroll samt fakturering.

Betalning

Med vår betaltjänst behöver du inte vara orolig för att betalningar ska utebli. Vi säkerställer att du som säljare alltid får betalt, och att du som köpare bara betalar för det du får.

MarketMovements API

En kanal för alla dina insikter. Med Skira MarketMovements API erbjuder vi samlingsplatsen för all relevant data kopplat till livsmedelsindustrin.

CRM

Drift: Regionalt hostade API:er i en sammansvetsad och väldokumenterad utvecklarmiljö. Integration: Fullt konfigurerbara lösningar för snabb implementering i redan existerande applikationer. Lösning: Ett fullvärdigt användargränssnitt anpassat efter era behov.

White-labelled E-Commerce

Ta med dig dina nuvarande kunder in i den digitala handeln med spannmål, där kvarnar använder den samlade kraften av Skiras system.

Låt oss skapa en hållbar livsmedelskedja tillsammans!