fbpx

Varför ska jag välja Skira Transport?

Skira Transport är en säkerhet och en service för dig, oavsett om du är köpare eller säljare. Med Skira Transport erbjuder vi en neutral och säker lösning för transport, vägning, kvalitetskontroll och fakturering.

När du väljer Skira Transport är den administrativa kommunikationen tydlig. Skiras team hjälper dig med all information du behöver ha koll på, både digitalt och över telefon. Skira tar hand om bokning samt fakturering.
För dig som är köpare hamnar allt på samma faktura för full överblick – enkelt och smidigt!

 

Åkeriet
Åkeriet, som är ett professionellt åkeri med många års erfarenhet av spannmålstransporter, hör av sig i förväg och planerar in transporten efter era önskemål. De utför vägning av godset på väg till destinationen med en felmarginal på max 100 kg. Åkeriet ansvarar även för Skira Analys – en tilläggstjänst för dig som köpare för att säkerställa att grödan håller den kvalitet som angivits i annonsen. Provet tas av den neutrala chauffören på plats hos säljaren för att säkerställa att provet tas representativt.

 

 

För dig som är säljare:
– Skira Transport är en neutral part som tar hand om vägning och analys. Vilket minskar risken för eventuella intressekonflikter som kan uppstå om köparen kör.
– Vid Skira Transport är det ett professionellt åkeri som kör som är specialiserade på spannmålstransporter och som sköter kommunikation samt lastning hos dig.

 

För dig som är köpare:
– Skira använder sig bara av professionella åkerier med god erfarenhet av spannmålstransporter och som har möjlighet att hantera diverse olika efterfrågningar (t.ex. låg lasthöjd)
– Du erbjuds möjligheten att använda Skira Analys och kan därmed säkerställa att grödan håller den kvalitet som utlovats i annonsen, vilket är en stor säkerhet som garanterar att du betalar för det du får!
– Skira tar även hand om all administration i samband med bokning och betalning av transporten.
– Skira har också redan förhandlat fram ett mycket förmånligt pris samt tillhandahåller administrativ service. Allt hamnar på en och samma faktura.

 

Skira