fbpx

5 saker att tänka på när du ska lägga upp en annons

Kvaliteter: Kvaliteter är viktigt att ha koll på för att lägga upp en bra annons. Fyll i kvaliteterna på varan du vill sälja. Du kanske redan har koll på dina kvaliteter annars kan du ta ett förprov genom Skira och ta reda på kvaliteterna på din vara. Var noga med att använda hela spannet när du fyller i dina kvaliteter. För mer tips kring kvaliteter kolla in: 3 Tips att tänka på när du fyller i kvaliteterna i en annons

Acceptpris: Lägsta priset du är villig att acceptera för din vara, om någon budar samma summa som ditt acceptpris eller över är du bunden att acceptera när annonsperioden löper ut. OM buden inte kommer upp i acceptpris behöver du inte sälja och det har inte kostat dig någonting.

Utropspris: Det pris som budgivningen börjar ifrån. Du behöver inte sälja om inte budgivningen kommer upp i acceptpris.

Leveransperiod: Tidsspannet för den tiden som varan kan hämtas från din gård. Tänk på att inte sätta en för kort leveransperiod. Med en längre period blir annonsen mer attraktiv för fler då en lång leveransperiod kan passa fler köpare. Sedan är det upp till köparen att välja ungefär när under leveransperioden de vill ha varan levererad.

Annonsperiod: Annonsperiod beror mycket på vilken typ av vara du har och hur marknaden ser ut vid tillfället. Det vanligaste är att lägga ett par dagar. Detta för att många ska hinna se annonsen men att det inte ska bli för långt så att priset blir inaktuellt.
Om du har några frågor kring hur marknaden ser ut för just din vara är du varmt välkommen att kontakta någon av våra spannmålsmäklare där du kan få råd och rekommendationer för hur lång annonsperiod som passar just din vara.

 

 

 

 

 

Team member Johan

Johan Bertilsson

Spannmålsmäklare

+46 70 07 22 589

johan@skira.se

Team member Eric

Eric Larsson

Spannmålsmäklare

+46 070 455 90 86

eric@skira.se

Team member Felicia

Felicia Bindekrans

Marknad & Sälj

+46 73 829 32 59

felicia@skira.se

 

På Skira vill vi att det ska vara enkelt att köpa och sälja spannmål, balj- och oljeväxter. Vi arbetar varje dag för att skapa en mer lönsam, hållbar och mer transparent spannmålshandel. Som registrerad användare på Skira kan du se vilken kvalitet olika varor har , vad liknande partier har gått för i ditt område samt exakt hur de olika kostnaderna påverkar ditt totala pris. Detta för att ge dig så goda förutsättningar som möjligt för att göra en bra affär.